Enkele reacties

Traject Uitgebreid – Vrouw, 16 jaar
“Mijn VWO opleiding liep niet helemaal lekker en mijn ouders dachten dat het kwam doordat ik niet wist wat ik wilde studeren. Door een studiekeuzetraject bij StudieKompas is mij duidelijk geworden dat ik een HBO-opleiding wil gaan doen en ik ben daarom naar de havo gegaan. Ook heb ik een bredere blik op alle studies gekregen en samen met SK een paar studies die het beste bij mij passen uitgekozen. Al met al heeft het me veel geholpen!”

Traject Standaard – Man, 18 jaar
“Na een half jaar Nederlands studeren, miste ik inspiratie. Ik wist echt niet meer wat ik wilde. Na gesprekken en testen bij StudieKompas kreeg ik hier een veel beter beeld van en ook waar mijn sterke en zwakke kanten lagen. Ik had nooit verwacht dat dit studiekeuzetraject me zo’n duidelijk beeld zou geven. Ik ga nu met veel zin Journalistiek doen!”

Traject Uitgebreid – Man, 17 jaar
“Na gestopt te zijn met mijn opleiding wist ik niet meer wat ik wilde gaan studeren. Met informatie over verschillende opleidingen op internet kwam ik er ook niet uit. Ik ben een uitgebreid studiekeuzetraject gaan volgen en na een reeks fijne gesprekken bij StudieKompas ben ik nu op zoek naar een geschikte school voor HBO Bedrijfswiskunde.”

Traject Standaard – Vrouw, 18 jaar
“Met het aantal mogelijkheden aan studies na het behalen van mijn vwo-diploma kon ik totaal niet uit de voeten. Ik heb heel veel interesses maar weinig daarvan zie ik mijzelf voor een lange tijd doen op een serieuze manier. Met hulp van StudieKompas ben ik erachter gekomen waar mijn grootste interesses en mogelijkheden liggen: wie ik ben, wat ik wil en wat ik daarmee kan. Ik ben heel erg blij dat ik het studiekeuze traject gevolgd heb. Alleen al door te weten wat minder bij je past kun je al zo veel dingen wegstrepen en blijven de opties beperkt. Op het moment ben ik bezig met het oriënteren naar twee verschillende studies die mij beide erg leuk lijken. Ik weet zeker dat een van de twee me goed zal bevallen.”

Traject Uitgebreid – Vrouw, 16 jaar
“Na een tijd werken, zonder uitdagingen, kwam ik erachter dat ik weer wilde studeren. Maar wat daar had ik geen idee van. Na een aantal gesprekken bij StudieKompas en een reeks testen is het me duidelijk! Nu wil ik Psychologie gaan studeren en mijn leven weer oppakken.”

Personal Coaching Moeite met kiezen? StudieKompas helpt je verder!
Disclaimer | Algemene voorwaarden | Ontwikkeling